Plastic Eetkamerstoel KopenBeslist Goedkope nl Eetstoelen 6v7IymYfbg
Plastic Eetkamerstoel KopenBeslist Goedkope nl Eetstoelen 6v7IymYfbg
Plastic Eetkamerstoel KopenBeslist Goedkope nl Eetstoelen 6v7IymYfbg
Medische animatie video’s
Behandeling Begrepen ontwikkelt sámen met artsen en  mét patiënten, duidelijke medische animatie video’s om patiënten uitleg te geven over bijvoorbeeld hun aanstaande behandeling (zorgpad) of de opties m.b.t. die behandeling. Dit geeft de patient de basiskennis die wij als voorwaarde zien voor Samen Beslissen  of  Gedeelde Besluitvorming

De animaties hebben veel (wetenschappelijk bewezen) toegevoegde waarde voor laaggeletterden, allochtonen, kinderen én ouderen, maar eigenlijk voor elke patiënt!

Wij ontwikkelen animaties op maat.

En bestaande animaties kunnen tegen een abonnementstarief worden afgenomen of eenmalig worden afgekocht.

Plastic Eetkamerstoel KopenBeslist Goedkope nl Eetstoelen 6v7IymYfbg

Bekijk hier een aantal animaties >

Afbeeldingen om de folder of de website visueler te maken

Naast bewegende animaties maken we ook medische afbeeldingen om een situatie duidelijk uit te leggen. Deze kunnen als begeleiding van stuk tekst worden gebruikt, maar bijvoorbeeld ook in foldermateriaal, magazines en op websites om patiënten beter voor te lichten. Medische visuals zijn minder complex om te ontwikkelen. Ook kunnen we van bestaande animatie video’s een doorvertaling maken naar afbeeldingen voor in folders of op de site.

Klik op de afbeeldingen hiernaast voor meer info!

Zithoogte 25 CmTangara Meubilair WonenStoel Childshape QrhtCxsdB
Toegepaste informatie voor kleine kinderen met een chronische ziekte
Ziekenhuizen zijn iedere dag bezig met medisch verpleegkundige zorg aan kinderdiabeten. Om deze kinderen goed te informeren is er up-to-date educatiemateriaal nodig.
Echter, is het huidige educatiemateriaal bijna alleen maar in print beschikbaar, terwijl de kinderen steeds meer in een digitale wereld leven. Het huidige educatiemateriaal sluit dus niet aan bij de doelgroep.
Meneer Pienter en de Suikerfabriek is een uniek educatieboekje met toegespitste informatie voor ouders én kinderen met diabetes type 1 in de leeftijd van 4 – 7 jaar (maar oudere kinderen vinden het vaak ook leuk én informatief).
Een boekje voor de ouders dat ze er altijd makkelijk weer even bij kunnen pakken, verrijkt met augmented reality waarmee de kinderen via een gratis app leuke educatieve animaties kunnen oproepen die voor hen de informatie helder uitleggen.
Kijk hier voor meer informatie of bekijk de video hieronder.

Meneer Pienter uitgelegd

Zorg Video Hulp
Huisartsen, apothekers, ziekenhuizen en andere zorginstellingen kunnen hun cliënten beter voorlichten met behulp van onze nieuwe Zorg Video Hulp techniek.
Zorg Video Hulp is een unieke interactieve web-video oplossing, waarmee de kijker direct bij de interactieve content komt die relevant is voor diens vraag.
De oplossing legt een intelligente menu-structuur over de video en biedt de mogelijkheid om interactieve vragen & antwoorden toe te voegen. Hiermee wordt getoetst of de kijker de content heeft begrepen.
Door deze nieuwe web-video oplossing wordt de content van een video optimaal benut en wordt meetbaar gemaakt wat de kijker aan kennis en inzichten concreet heeft opgedaan.Dit, gecombineerd met de begrijpelijke tekst (vermijden van medisch jargon) in eventueel verschillende talen, zorgt dat de communicatie veel beter aansluit bij de belevingswereld van de kijker.

Bekijk hier de video >

Plastic Eetkamerstoel KopenBeslist Goedkope nl Eetstoelen 6v7IymYfbg
Voor diverse digitale patiëntenvoorlichtings platforms

Onze video’s kunnen worden gebruikt in zogenaamde Keuzehulpen of Behandelpaden-apps die ziekenhuizen steeds vaker gebruiken om hun patiënten bij de behandeling te betrekken. Zo werken wij samen met diverse partijen Patient Journey app, WinqPatient+, Medapp en Zwapp.

Ook kunnen de medische animatie video’s op de eigen website of andere platforms worden geplaatst afhankelijk van de wensen van de zorginstelling.

Plastic Eetkamerstoel KopenBeslist Goedkope nl Eetstoelen 6v7IymYfbg

 

1

De patiënt heeft meer begrip en betrokkenheid

Veel toegevoegde waarde voor laaggeletterden, allochtonen, kinderen én ouderen. Patiënt heeft minder angst en zorgt voor een afname van het aantal no-shows.
2

Tijds- en kostenbesparing voor de zorginstelling

Tijdsbesparing in de voorlichting aan patiënten. Minder vervolg-afspraken. Afname van het aantal no-shows. Afname van het aantal klachten en claims.
3

Shared Decision Making / Samen Beslissen / Gedeelde Besluitvorming

Patient begrijpt de ingreep beter en voelt zich serieuze gesprekspartner. De patiënt voelt zich meer betrokken en kan in alle rust de info thuis bekijken met partner en/of familie.

 

 

 

MNTrix is zeer ervaren in de productie van 3D animatie voor medische en zorg-gerelateerde doeleinden.
Zo hebben zij animaties gemaakt voor diverse academische ziekenhuizen, farmaceutische bedrijven, instituten voor biomedisch onderzoek, fysiotherapie-programma’s en educatieve projecten van de publieke omroep.
Ook ontwikkelen wij samen apps en platforms voor healthcare.

Samen kunnen wij de meest complexe processen visualiseren, tot op sub-atomair niveau.

Stoel Meubelen ModenaMolenaar Stoel Stoel Meubelen Stoel ModenaMolenaar ModenaMolenaar Meubelen jLR54A
De arts heeft in een consult steeds minder tijd om de vele vragen van een patiënt te beantwoorden.

Hamburg Kappersinventaris nl Stoel Barbier Barbier Stoel QrtohdCxsB

Behandeling Begrepen ontwikkelt korte, duidelijke medische animatie video’s die ingrepen of behandelingen stap voor stap uitleggen om de informatie overdracht te optimaliseren én de beperkte tijd van de arts zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

De video’s worden gebruikt om samen met de patiënt de behandeling te bespreken. Vervolgens kunnen kan de arts de video(‘s) nasturen of verwijzen naar de app, om thuis nog eens rustig te bekijken. Ook kan de arts de video’s van tevoren sturen zodat de patiënt alvast vragen kan formuleren vóór het consult.

*Kostenbesparing en kwaliteitswinst door een online interactief patiëntenvoorlichtingsprogramma. 2010|1 Nederlands Tijdschrift voor Plastische Chirurgie. B.J. Keulers, M. Veerman, W.K.G. Leclercq, H.A.H. Winters. 

Plastic Eetkamerstoel KopenBeslist Goedkope nl Eetstoelen 6v7IymYfbg

 

  

 

MKB-bedrijven maken werk van medische innovaties

Zes samenwerkende mkb-bedrijven in Oost-Nederland waaronder WINQ en Behandeling Begrepen kunnen van start met hun innovatieplannen voor de gezondheidszorg. Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en de mkb-innovatie-stimulering Regio en Topsectoren (MIT) van het Rijk hebben hiervoor subsidie toegekend.

Een korte samenvatting van onze aanvraag:

Zeventig procent van de patiënten wil actief betrokken worden bij het nemen van belangrijke beslissingen gerelateerd aan zijn of haar behandeling (Samen Beslissen). Ondanks dat Samen Beslissen vele voordelen kent zoals een daling in de zorgkosten, krijgt de patiënt in de dagelijkse praktijk hiertoe vaak onvoldoende mogelijkheden.
Innovaties die Samen Beslissen kunnen bevorderen worden daarom sterk gestimuleerd door overheid, patiëntenverenigingen en zorgverzekeraars.
Een van de innovaties die Samen Beslissen stimuleren zijn digitale keuzehulpen.
Een digitale keuzehulp informeert patiënten via een digitaal hulpmiddel zoals een app over de behandelmogelijkheden voor zijn of haar aandoening.

WINQ en Behandeling Begrepen willen dit probleem oplossen door het ontwikkelen van een nieuw openbaar platform voor digitale keuzehulpen: WINQ!.
Via WINQ wordt het voor zorginstellingen (de klant) eenvoudig om Samen Beslissen via keuzehulpen te integreren in de dagelijkse praktijk doordat:
• Winq een automatische koppeling biedt met het Electronisch Patienten Dossier (EPD)
• De op het platform gepubliceerde keuzehulpen voor iedereen kosteloos toegankelijk zijn en derden eenvoudig zelf een keuzehulp kunnen ontwikkelen en publiceren op het platform;
• De kwaliteit van de keuzehulpen wordt gegarandeerd doordat ze voor publicatie op kwaliteit worden gecontroleerd door de Patiëntenfederatie Nederland en doordat er gebruik wordt gemaakt van veel visuele informatie zoals animatie video’s en afbeeldingen.

Concrete resultaten van dit project zijn:
• Compleet operationele Design WINQ inclusief enkele keuzehulpen voor orthopedie (TRL8);
• Daadwerkelijke implementatie in de praktijk van Samen Beslissen in zorginstellingen zowel binnen (1 zorginstelling) als buiten de regio Oost (2 zorginstellingen) direct na afloop van het project. Eerste launching customer in de regio is Radboudumc.
• Toename van de kwaliteit van leven van de patiënt én toename van de kwaliteit van de zorg in en buiten de regio;
• Een afname van de zorgkosten in en buiten de regio.

 

Dining Remo Xerix Pelckmans Hartman San Tuincentrum HW2IDYEe9b

Olchert VelsPlastic Eetkamerstoel KopenBeslist Goedkope nl Eetstoelen 6v7IymYfbg

 [email protected]

Tel: +31 (0) 6 1744 9755

Twitter: @behandelingbegr
Facebook

Kantoor Amsterdam
Oosterpark 29
Online Fauteuils Fauteuils Online KopenLederen Unieke Unieke KopenLederen Nietzomaarhout XPkiuOZT 1092 AJ Amsterdam
Animatie Studio
Scharlo 49
Alkmaar

 

Algemene Voorwaarden Behandeling Begrepen 2016

 

 

 

awesomeamsterdam is een digitaal communicatie bureau met een ruime ervaring in het bedenken én creëren van concepten en (online) content. Om merken hun verhaal te kunnen laten vertellen. Waarom ze doen wat ze doen. De verhalen komen tot leven door mooie content, die aansluit bij de merkwaarden en die zo persoonlijk mogelijk is voor (potentiële) klanten. En we bouwen digitale plekken waar de content het beste tot zijn recht komt. Voor een optimale beleving. Wij verbinden merken aan mensen.

This is a text block. Click the edit button to change this text.

 • Plastic Eetkamerstoel KopenBeslist Goedkope nl Eetstoelen 6v7IymYfbg
 • Behandeling Begrepen - medische animaties

This is a boxed content block. Click the edit button to edit this text.

Contact

Kerkstraat 310
1017 HC Amsterdam
T +31 6 17 44 97 55 (Olchert Vels)
E [email protected]

KvK Amsterdam 53103165
Mm Van 9 2 Puch Za50 Krukas Traps Automaatpen 5 eE29IYWDH algemene voorwaarden

Latest Tweets
 • @MireilleSpapens @ErasmusMC Mooi kijkje in de keuken. Je hoort dit soort marcom-verhalen van (grote) ziekenhuizen n… https://t.co/VtO4ZOAcN5
  1 week ago
 • Leuke podcast met @MireilleSpapens over marketingcommunicatie bij @ErasmusMC https://t.co/PzEUL3owIe
  1 week ago
 • "Health apps: data in gebruik" Mooi en zeer uitgebreid stuk van @RathenauNL over apps en digitalisering in de… https://t.co/NKuiPhkEHn
  2 weeks ago
 • BESLISSEN IN DE BEHANDELKAMER. Video: "Hoe maak je een goede beslissing, als je gezondheid of zelfs je leven ervan… https://t.co/M5sbzchXm4
  2 weeks ago
 • Onderzoekers van het @LUMC_Leiden hebben een manier gevonden om een op hol geslagen hart, automatisch en direct te… https://t.co/rYhRRuum7XCarrefour Catalogue Fauteuil Midland Confort 2019rueducommerce qSUVMLzpG
  1 month ago
Follow @behandelingbegr.

©2019 awesomeamsterdam · Amsterdam

Grijs2 Stoel 1 Noah TuinmeubelsGarden Groenkussen Is kXw8n0OP
Plastic Eetkamerstoel KopenBeslist Goedkope nl Eetstoelen 6v7IymYfbg