Tuinset Op Hukla Tradition Sta Stoel Relax BoxspringMatras knwOP8X0

SEOUL, Zuid-Korea--()--Het speelgoedmerk Mecard-dat is ontwikkeld met eigen technologie van het Koreaanse speelgoedbedrijf -won een octrooi-inbreukzaak aanhangig gemaakt door het wereldwijde speelgoedbedrijf Spin Master Ltd. in China.

In 2016 diende Spin Master een octrooi-inbreukzaak tegen Mecard in bij het Guangzhou Intellectual Property Court in China, met als argument dat Mecard inbreuk maakte op een octrooi in verband met Spin Master’s Bakugan speelgoed. In het proces oordeelde het Hof dat Mecard speelgoed geen inbreuk maakt op het octrooi van Spin Master’s Bakugan en verwierp het de rechtszaak over de inbreuk op het octrooi van Spin Master. Spin Master ging in beroep, maar het Hof bevestigde de procesbeslissing en maakte de beslissing definitief en niet vatbaar voor beroep. Nu er geen beroep meer mogelijk is, en na bijna drie jaar procederen in China, heeft Mecard eindelijk een volledige overwinning behaald met betrekking tot het octrooi van Spin Master Bakugan. De rechtszaakcampagne van Spin Master tegen Mecard in China is nu ten einde. BumboMulti Seat nl Grijs Ikwordmama nl Grijs Seat Ikwordmama BumboMulti dCxtsQhr

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Kinderstoelen De Voor Voor Voor De Camping De Kinderstoelen Kinderstoelen Camping Camping 1cTKJlF

Contacts

Choirock Contents Factory Co., Ltd.
Evan Wang
+82-70-5008-9900
[email protected]

Van Tafel Touw Plaatsen Tuinset Houten Rio En Hout 8 ym8nPwv0NO
Bruine Zwart Highchair En Kinderstoel Met Ovo Tray xoeWQrEdBC