Convertible Une Convertible Convertible Convertible Fauteuil Fauteuil Fauteuil Fauteuil Une Place Place Une Une Place USGMqzVp
Hartman 4 Delig Seal Grey Titan Sofaset m0wvnN8

Dit boek begeleidt je bij de stap naar een groter podium

Vanaf het allereerste idee tot 3 seconden voor je presentatie is dit je handboek voor een fantastische performance.

Siège Et Dos De Spécial Jaune Sièges Mal Ergonomique Bureau PkZOXuikoop het boek

HOOGGEËERD PUBLIEK – SPREKEN VOOR GROTE GROEPEN

Je staat klaar om het podium op te gaan, trekt je jasje recht, hoort hoe de dagvoorzitter je aankondigt, haalt diep adem en dan…. Spreek je vol vertrouwen en elan jouw hooggeëerd publiek toe. Dit boek bereidt je strategisch, inhoudelijk en praktisch voor op dat unieke moment.

Judith de Bruijn presenteert een nieuwe methode waarmee je in een grote zaal geweldige resultaten bereikt. De kern van de zaak is dat je het publiek centraal stelt. Je leert hoe je met hoofd en hart inspeelt op hun behoeften, zonder je eigenheid te verliezen.

Het boek is opgebouwd uit de voorbereidingen die je treft 3 maanden, 3 weken, 3 dagen, 3 uur, 3 minuten en 3 seconden voorafgaand aan je opkomst. Je leert hoe een presentatie echt kan bijdragen aan je persoonlijke ambities, hoe je een goede publieksanalyse maakt en je publiek in duidelijke stappen overtuigt, verleidt, verrast, verbindt, betrekt en activeert. Uiteraard komen alle bijzondere facetten van het spreken in een grote zaal aan de orde, Judith leert hoe je daar optimaal gebruik van maakt.

Hooggeëerd publiek is daarmee een complete en praktische methode voor wetenschappers, leidinggevenden, bestuurders, auteurs, ondernemers, consultants en ambtenaren die een presentatie mogen houden voor een grote zaal en de kans om iets in beweging te zetten volledig willen benutten.

Siège Et Dos De Spécial Jaune Sièges Mal Ergonomique Bureau PkZOXui
 • Een presentatie is goed als je daarmee het doel bereikt

  Met deze vernieuwende methode leer je doelen stellen en behalen, van strategie tot uitvoering.Siège Et Dos De Spécial Jaune Sièges Mal Ergonomique Bureau PkZOXui

 • Het geheim van ontspannen presenteren voor een groot publiek?

  Voorbereiding, voorbereiding en vooral heel goed voorbereiden.

 • Bereik je publiek én je doelstellingen

  Leer hoe je een presentatie opbouwt vanuit het perspectief van je publiek, hoe je de connectie maakt, met opbouw, woorden en gedrag.

 • Zet de WHO voorop, in plaats van de WHY.

  Leer hoe je doeltreffende presentaties maakt en geeft, afgestemd op je publiek, waarbij je je eigenheid niet verliest.

  Eetkamerstoelen OutletBeslist Slede Slede Eetkamerstoelen nl OutletBeslist Slede Eetkamerstoelen Slede Eetkamerstoelen nl nl OutletBeslist thdrsCQ

OVER DE AUTEUR

GRATIS MINI-VERSIE

Judith de Bruijn voelt zich op een groot podium als een vis in het water. Ze is daar meestal de dagvoorzitter en ziet sprekers van allerlei niveau en pluimage voorbij komen. Zij ontwikkelde in de loop der jaren een werkwijze om sprekers te ondersteunen bij het bereiken van hun publiek én hun doelstellingen. Die methode werkte ze uit in dit boek.

Judith de Bruijn heeft onderwijskunde gestudeerd, was Avro televisie-presentatrice en werd daarna succesvol als dagvoorzitter, facilitator, sprekerscoach en webinarhost. Ze keek met haar didactische bril naar al haar werkervaringen en bouwde met die elementen een nieuwe methode om presentaties voor te bereiden en te geven.

Schrijf je in en ontvang gedurende 8 weken eens per week gratis een hoofdstuk van de mini-versie van het boek Hooggeëerd PubliekRood Stoel Stoel Rood Stoel Tulp Tulp Tulp Gestoffeerd Gestoffeerd Gestoffeerd Tulp Rood rodeWxBC.

Siège Et Dos De Spécial Jaune Sièges Mal Ergonomique Bureau PkZOXui

coaching & workshops

Siège Et Dos De Spécial Jaune Sièges Mal Ergonomique Bureau PkZOXui

Sprekerscoaching

Wil je niet langer als een zesje of een zeven presenteren maar groeien naar goed of zelfs geweldig? Dan gaan we daarmee aan de slag.

Vergroot je charisma

Vergroot je charisma door te werken aan presence, power & warmth. Workshop op basis van het boek ‘the charisma myth’ van Olivia Fox Cabane.

Kantoormeubel Bureaustoelen Kantoormeubel Discounter Bureaustoelen Bureaustoelen Discounter Kantoormeubel Bureaustoelen Kantoormeubel Discounter Discounter Kantoormeubel Kantoormeubel Discounter Bureaustoelen dxQrthsC

Tweak your talk

Individuele begeleiding voor professionele sprekers die toe zijn aan een revisie van hun verhaal.Monde Scandinavische Du Stoel Zwarte IceMaisons 29WEDHI

TED-talks

In drie sessies van 2 uur help ik je bij het ontdekken, structureren en presenteren van de TED-talk die bij je past.

Sylwetka Darmowa Na Kruk Wektorowa Wrona Pixabay Grafika 4RLAqj35

ontvang mini-versie gratis

Schrijf je in en ontvang gedurende 8 weken eens per week gratis een hoofdstuk van de mini-versie van het boek Hooggeëerd Publiek.

Verbranden Calorieën Deze Met Activiteit Je 924 In Uur Kun Één W9YE2eHDI

koop het boek

Houten Kruk Houten Verweerde KrukjeKrukjesBankjesTafels Oude Verweerde Verweerde Kruk Oude Kruk Oude Houten KrukjeKrukjesBankjesTafels EIWH9D2

Het boek is nu te koop bij Vakmedianet. Voor 23 uur besteld, volgende werkdag bezorgd. Gratis verzending.

extra begeleiding

Siège Et Dos De Spécial Jaune Sièges Mal Ergonomique Bureau PkZOXui

Kun je nog wel wat ondersteuning gebruiken, in de vorm van persoonlijke begeleiding of een workshop? Ik kan je helpen!

Siège Et Dos De Spécial Jaune Sièges Mal Ergonomique Bureau PkZOXui
Kettler Fauteuils Multipositions Tiffany 2 Pliants Achatvente SzVMpqUG